Fotograaf Timona Visser
          MOOI & BIJZONDER

Reviews

Timona van Fototimo is een vakkundige fotograaf die van afwisseling houdt. Ik heb haar gevraagd voor mijn nieuwe website waar ik naast projectfoto’s van mijn interieurontwerpen ook graag een nieuwe profielfoto wilde.

Niet standaard poseren maar gewoon lekker bezig zijn want daaruit ontstaan de leukste en spontaanste foto’s is het advies van Timona. Omdat ik naast mijn werk ook van tuinieren houd hebben we dat als locatie genomen voor de profielfoto.

De projecten die ik op de website wil laten zien vragen om een goede foto en goede belichting en dat is toch een vak apart. Dus zijn we samen langs klanten gegaan en heeft Timona van meerdere projecten prachtige interieurfoto’s gemaakt. Met hier en daar een detail uitvergroot om materialen goed te laten uitkomen.

Ik ben heel blij mee het resultaat en laat vol trots mijn foto’s zien op de nieuwe site. Voor herhaling vatbaar!   

Hartelijke groet

Ellen Dekker Interieur  

      

Wij zijn Timona dankbaar en ontzettend blij met de dierbare foto's, die een bijzondere mooie blijvende herinnering zijn van een liefdevolle gebeurtenis.Timona is een absolute aanrader voor een prachtige reportage in een ontspannen sfeer en u krijgt er een bijzondere dierbare foto collectie voor terug. 

Jerome en Meralda de Haas

Timona is in onze ogen een topfotograaf. Ze heeft een prachtserie gemaakt van onze hondjes, waarvan een erg angstig is. Ze stelde hun eerst op hun gemak door ze een poosje rustig te laten snuffelen in de studio. Zonder dwang naar hun plekje en heel relaxt en kalm de foto`s gemaakt. Al met al een zeer geslaagde serie foto`s,ook de afhandeling erg snel en ook leuk contact met Timona. Wij zijn zeer tevreden!!!

Groetjes Miranda en Annie


Onlangs heb ik een fotoshoot van onze kinderen laten maken, Timona gaf zelf locaties voor buiten aan strand, bos. Ik heb het aan timona en onze kinderen overgelaten, de foto's zijn werkelijk prachtig en ik ben zeer trots en blij met het resultaat. De website van timona sprak mij ook aan mooie foto's duidelijk en overzichtelijk en goede prijs en kwaliteit 👍

Kortom een echte aanrader. 

Groetjes Nicole ursem